(Untitled)

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Slotexcursie 2019

6 juni 2019 @ 14:30 - 7 juni 2019 @ 17:30

Onze slotexcursie vindt dit jaar plaats in en rondom Den Haag.

We reizen we dit jaar af naar Den Haag waar we te gast zijn bij het vermaarde kennisinstituut Clingendael.

Donderdag 6 juni

Traditiegetrouw vertrekken we donderdag 6 juni om 14.30 uur met de bus vanaf Damsté advocaten – notarissen naar Den Haag waar we rond 17.30 uur inchecken in het Novotel City Center. Het hotel is midden in het centrum gelegen. Nadat we ons hebben opgefrist, gaan we met ons allen dineren aan de kust en na afloop brengen we – voor de liefhebbers – een bezoek aan de Crazy piano’s in Scheveningen.

Vrijdag 7 juni

De vrijdag staat in het teken van een nadere verdieping op de veiligheidssituatie in Nederland en wat dit uiteindelijk voor ons als werkgevers kan betekenen.

Na het ontbijt vertrekken we omstreeks 09.10 uur per bus naar Landgoed Clingendael.

Clingendael is één van de mooiste landgoederen van Nederland. ’t Prachtige landgoed tussen Den Haag en Wassenaar kent een eeuwenoude historie die duidelijk voelbaar is in de natuur en de cultuur. Pronkstuk van Landgoed Clingendael is de bijzondere Japanse Tuin die slechts enkele weken per jaar geopend is. We  worden om 09.30 uur met koffie en toebehoren ontvangen, waarna we om 10.00 uur starten met een interactief seminar over de geopolitieke ontwikkelingen in de wereld, in relatie tot wat we in Nederland ervaren op het gebied van terrorisme en veiligheid. Topspecialist Peter van den Ham, Senior Research Fellow van Instituut Clingendael, neemt ons mee in deze wereld. De ontwikkelingen in de wereld liggen natuurlijk ten grondslag aan datgene wat we in Nederland ervaren op het gebied van terrorisme en (on)veiligheid.

Om 12.00 uur is er gelegenheid om te lunchen en een wandeling door de beroemde Japanse Tuin van Landgoed Clingendael. Na terugkomst zal Liesbeth van der Heide ons meenemen in een workshop over Terrorisme. Ook Liesbeth is Senior Research Fellow bij Instituut Clingendael. Om 14.30 uur sluiten we vervolgens af en gaan, volgestopt met nieuwe interessante inzichten, met de bus terug naar Enschede zodat we rond 17.30 uur weer terug zijn in Enschede.

Gegevens

Begin:
6 juni 2019 @ 14:30
Einde:
7 juni 2019 @ 17:30

Afmelden voor een bijeenkomst? Doe dit tijdig bij het secretariaat per e-mail.